Erikssonin Pesula aloitti toimintansa vuonna 2001. Ostin pienen, lopetetun pesulan sokeritehtaan alueelta Vaskiluodosta. Toiminta on kasvanut tasaista tahtia. Nyt yrityksessä työskentelee 3 henkilöä.

Pesemme, mankeloimme, silitämme ja taittelemme kaikkea, viinitahraisista pöytä- ja lautasliinoista öljyisiin haalareihin ja soran sotkemiin mattoihin.

Asiakkaanamme ovat ravintolat, hotellit, järjestöt, seurakunnat, koulut, suurkeittiöt, teollisuus ja korjaamot. Tarpeen tullen pesemme myös yksityishenkilöille.

Meidän valttikorttimme ovat:

Laatu - emme hyväksy tahroja pöytäliinoissa emmekä lautasliinoissa, kaikki tekstiilit tarkastetaan kahteen kertaan. Paremman lopputuloksen takaamiseksi, taittelemme ja pakkaamme tekstiilit manuaalisesti.

Joustavuus - sinulle asiakkaana annamme juuri sen palvelun jota tarvitset.

Luotettavuus - lähettäessäsi tekstiilisi meille, voit olla varma, että saat ne takaisin. Ne eivät katoa muiden yritysten pyykkien joukkoon.

Toivotan Sinut tervetulleeksi asiakkaaksemme. Voit olla varma, ettemme koskaan muuta toimipaikkaamme Vaasasta Seinäjoelle tai Viroon, vaikka se tuntuukin olevan nyt muodissa.

Lisätietoja saat puhelinnumerostani 050-308 8808.

Osoitteemme on Frilundintie 2, 65170 VAASA.