Erikssons Tvätteri startade sin verksamhet år 2001. Jag köpte en liten nedlagd tvätterirörelse på gamla sockerbruksområdet i Vasklot. Verksamheten har expanderat i lugn men stadig takt. I dagsläget sysselsätter tvätteriet tre personer.

Vi tvättar, manglar, stryker och viker allt från vinfläckade bordsdukar och servetter till oljiga arbetshalare och grusfyllda mattor.

Våra kunder är en glad blandning av restauranger och hotell, föreningar och församlingar, skolor och storkök, industrier och verkstäder. Vi tvättar även åt privatpersoner om behov finns.

Eftersom vi inte kan tävla med de stora tvätterikedjorna angående volymer så är våra trumfkort:

Kvalitet - vi har noll tolerans vad det gäller fläckar på bordsdukar och servetter, alla textiler granskas två gånger, vikning och förpackning sker manuellt, vilket ger ett betydligt bättre slutresultat.

Flexibilitet - vi ger Dig som kund den service som just Du är i behov av.

Pålitlighet - när Du sänder Dina textilier till oss kan Du vara säker på att de kommer i retur och inte försvinner bland tonvis med andra företags tvätt.

Jag önskar Dig välkommen som kund hos oss. Du kan vara försäkrad om att Vi kommer aldrig att flytta vår verksamhet från Vasa trakten, inte till Estland och ej heller till Seinäjoki, trots att detta verkar vara på modet just nu.

Ring mig på telefonnummer: 050-308 8808 för mer info.

Vår adress är Frilundsvägen 2, 65 170 VASA.